Inloggen

Wie zijn wij

Wij zijn een groep mensen die samen een ‘Kom zoals je bent’ gemeente wil zijn. Dat houdt in dat iedereen welkom is en zich ook welkom mag voelen. Wij zijn allemaal mensen met een onvolmaakt leven die willen bouwen aan een relatie met God. Je hoeft je niet mooier of beter voor te doen dan je bent. Het maakt ons niet uit op welke partij je stemt tijdens verkiezingen, of waar je je bevindt op je spirituele reis.

Ook maakt het ons niet uit hoe je over een kerk denkt. Christengemeente ‘Immanuel’ wil graag een veilige plek voor twijfelaars en kritische mensen, en mensen die ons graag vragen willen stellen. In een snelle wereld met vele veranderingen, overweldigende complexiteit en hevige competities willen we mensen vertellen dat alleen God ons hoop kan geven, ons kan inspireren, ons kan ontwikkelen en ons kan aanmoedigen zodat we onze toekomst weer vorm kunnen geven.
Wij hopen dat iedereen wil ervaren hoe het is om in God te geloven en hoe het is om te bouwen aan een relatie met hem.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over onze gemeente ‘ Immanuel’? Voel je welkom in één van onze diensten. Iedere zondag 10.00 uur in gebouw “de Werkplaats” aan Kiryat Onoplein 85a in  Drachten

Namens het gemeenteteam:
Glenn en Phebe Robbers